BOX 119, 191 22 Sollentuna

Om oss

Dom här frågorna är viktiga för dig som skall anlita en kunnig hantverkare för att utföra ett arbete just för dina behov. Därför har vi underlättat det för er. Här nedan kan ni se all information som ni behöver för att anlita en kunnig hantverkare.

Vad gör vi?

Vi gör allt från källare till tak. Vår specialitet är tak arbeten men vi jobbar även på marken med stensättning, dränerigar av husgrunder.snickeri, målning, rivning . Dvs. nästan ALLT.

Vad kostar det?

Priserna varierar från objekt och arbete. Men vi ger alltid en konkurrerande pris samt dom bästa garantierna. Hos oss finns inga förlorare. Fråga oss innan du anlitar någon.

Hur lång tid tar det?

Vi garanterar våra kunder den kortaste möjliga byggnationstid för att minska buller samt störningar. Vi utför arbetet till fullo utan avbrott för annat. T.ex., en takomläggning tar ungefär 1-5 arbetsdagar beroende på storleken.

Vad har vi för garantier?

Vi lämnar alltid minst 10 års arbetsgaranti. Vi har även DYGNET RUNT Jour för dig som vill känna sig extra trygg. Vi tar EJ BETALD för UTKÖRNING. Vi har så klart även ansvarsförsäkringar.

När kan vi börja?

Vi börjar alltid när det passar kunden men vi reserverar oss för eventuella väderleks skiftningar. Vi har inga långa väntetider. Så kontakta oss för mer info så hjälper vi er mer än gärna för att ni ska göra en bra affär.

Certifierad kvalitetspartner - takrenovering Stockholm

Tjänster på Prima mark

  • Dränering
  • Stensättning
  • Murning Staket
  • Tomtplanering
  • Uteplats Veranda
  • Gräsmattor
  • Snickeri
  • Allmänna byggnadsarbeten

Läs mer här

K-Rauta

Valet av materialleverantör är nästan lika viktigt som valet av arbete. K-Rauta har bland marknadens bästa kvalitetsprodukter och punktliga leveranser. Som kund hos oss får ni även nytta av K-Rauta’s företagsförsäljare som fungerar som er egen personalshopper.

Killarna och tjejerna plockar personligen rätt material och kvalitetssäkrar varje leverans, vilket i sin tur leder till ett betydligt högre standard på utförda arbeten.

”Materialet är halva arbetet” (Anonym)

K-Rauta - Samarbetspartner - Tak & Mark AB i Stockholm - Takrenovering

Trygg-Hansa

Vi åtar oss allt ansvar vid ett arbete och då behöver man teckna en riktigt bra försäkring. Försäkringen är viktig för att skydda egendom men även lem.

”Man ska tänka på det värsta och agera efter det”
Det vara dessa visa ord som ledde oss att teckna ett komplett fallskärms försäkring för ert trygghet.

Trygg Hansa - Samarbetspartner - Tak & Mark AB i Stockholm - Takläggning

NMT

Vi strävar konstant efter att förbättra vår miljöpolicy och jobbar därför endast med det bästa inom sina brancher och NMT är en av de bästa. Punktliga leveranser och god service med ofantligt många nöjda kunder gör dom till en av våra favoritleverantörer.

Vi gör vår yttersta för att minska vår miljöpåverkan och vi vet att NMT är lika engagerade för vår miljö som vi själva.

NMT - Samarbetspartner - Tak & Mark AB i Stockholm - Takläggare