BOX 119, 191 22 Sollentuna

Våra tjänster - Takläggare Stockholm

Vi på Prima Tak & Mark i Stockholm AB arbetar främst med takläggning och takrenovering men också målning, tapetsering och dränering.

Erfarna takläggare i Stockholm

Takläggarna på Prima Tak & Mark i Stockholm AB har gemensamt över 30 års erfarenhet inom takläggning och takrenovering. Vi utför nästa 100 takomläggningar årligen, detta gör att vi är en av de största aktörerna i Stockholm. Våra takläggare arbetar med takbyten och renoveringar av olika sorters tak.

Våra takläggare är serviceminded och gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete. Nästan alla våra takläggare har varit med oss ända från starten, vilket leder till ett otroligt fint samspel, som i sin tur återspeglar sig i riktigt bra tak. Vi arbetar snabbt och effektivt och som kund kan du vara trygg med arbetet vi utför. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och besiktning. Låt våra erfarna takläggare hjälpa er med taket i Stockholm!

Konsten att välja rätt tak

Det kan vara svårt att veta vilket tak som kan vara lämpligt för din bostad. Våra takläggare hjälper dig med rådgivning gällande vilket tak som kan vara lämpligt. Vi erbjuder flera olika sorters tak typer anpassade för olika hus och byggnader. Taket ska vara lämpligt för vårt nordiska klimat med våra temperaturskillnader, blåst, regn, snö och sol. Ett nytt tak ökar vanligtvis bostadens marknadspris och gör den mer attraktiv vid en eventuell försäljning. Våra takläggare på Prima Tak & Mark i Stockholm AB har bred kunskap och hjälper dig att välja rätt tak.

Ett taks livslängd är ca 30-50 år beroende på om det är exempelvis ett tegeltak eller ett plåttak. Ett tegeltak är mer slittåligt och håller vanligtvis lite längre än ett tak av plåt. Vi erbjuder färdiga takomläggningspaket med tegelpannor eller betongpannor.

Kontakta våra takläggare idag genom att skicka en gratis offertförfrågan här nedanför.

Offertförfrågan