BOX 119, 191 22 Sollentuna

Takläggning Stockholm

Tak är vintermössa och sommarhatt

Prima Tak & Mark i Stockholm AB är bland marknadens snabbast växande aktörer och bedriver i huvudsak takläggning och takomläggning. Vi har gemensamt över 30 års erfarenhet inom takarbeten och utför närmare 100 takomläggningar per år vilket gör oss till en av de större aktörerna i Storstockholm. Vår affärsidé är att ALLTID göra vår yttersta för att bemöta våra kunders önskemål. Med vår unika affärsstruktur med färdiga taklösningar och väldigt professionella medarbetare får våra kunder en unik trygghet i sitt val av oss. Nästan alla våra takläggare har varit med oss ända från starten, vilket leder till ett otroligt fint samspel, som i sin tur återspeglar sig i riktigt bra tak.

Så går en takläggning till

När du/ni upplever att det är dags att lägga om ditt tak så besiktigar vi ert hus och lämnar därefter en offert. När ni fått offerten och bestämt er för att anlita oss så skickar vi en orderbekräftelse och bokar i samband med det ett datum när arbetet ska starta. I början av arbetet så etablerar vi oss på den nya arbetsplatsen och ser till så att material finns, vi reser en byggnadsställning om det behövs och ser till att det finns en container på plats för avfall etc. När förberedelserna är klara så börjar vi själva arbetet med att lägga om ert tak. Då det nya taket är lagt går vi tillsammans med er igenom vårt arbete så att ni får en överblick över vad som gjorts samt så försäkrar vi oss om att ni är nöjda med vårt arbete. Sist men inte minst så överlämnar vi vårt garantibevis till dig samt ett dokument som går igenom vilka material vi använt oss av.

Tveka inte kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Minst 10 års garanti Fasta priser Personlig kontaktperson 24h Alltid städat och snyggt efter avslutat arbete Prima Tak har färdiga Taklösningar. Kontakta oss för att ta reda på vilken som passar ert hus bäst. Vi kommer ut och hjälper er med kostnadsfri konsultation, besiktning av taket samt eventuellt också en offert på arbetet.

Läs mer om våra takläggare i Stockholm!

Tak & Mark AB i Stockholm - Tjänster - Takläggning utfört av våra takläggare i Stockholm

Prima Tak & Mark i Stockholm AB

Sollentuna, Sverige
Tel: 08-68 40 99 44
Mobil: 0707 45 46 88
E-post: info@primatak.se

Offertförfrågan